Friday 12 August 2016

«Γιατί κλαις γιε μου»; Το βίντεο που διδάσκει πως να ξεπερνάς τα συναισθηματικά εμπόδια




Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από μια ιδιότυπη σχολή πολεμικών τεχνών στο Ντιτρόιτ. Πρωταγωνιστής  είναι ο μικρός Bruce, ο οποίος ξεσπά σε κλάματα, όταν επιχειρεί να σπάσει μια σανίδα.

Μόλις ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών βλέπει τον μικρό να κλαίει, τον ρωτάει για ποιο λόγο φαίνεται αδύναμος. Αμέσως, σταματά την διαδικασία και τον βοηθά να ξεπεράσει τις φοβίες του, λέγοντας ότι θα συναντήσει αρκετά εμπόδια στη ζωή του και θα πρέπει να φερθεί σαν ώριμος άνδρας. Στη συνέχεια, εμφανίζεται και ο πατέρας του μικρού, ο οποίος και αυτός υποβάλλεται σε μια σωματική άσκηση.
Σκοπός της σχολής «Τhe Cave of Adullam» είναι να δημιουργήσουν μια νέα γενιά ανδρών που θα «παντρέψουν» το πνεύμα με την σωματική τους δύναμη και θα μπορούν να καταπολεμήσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα. Η πρακτική Musar Ru που ερμηνεύεται ως «η πειθαρχία του πνεύματος» αποσκοπεί στην σωματική, ψυχική και συναισθηματική κατάρτιση των νεοσύλλεκτων. Η σχολή ήθελε να μοιραστεί το βίντεο προκειμένου να ενθαρρύνει και άλλα άτομα να καταπολεμήσουν τις αδυναμίες τους και να βρουν την αληθινή δύναμη που κρύβουν μέσα τους.


Πηγή: http://www.pronews.gr

No comments:

Post a Comment