Wednesday 6 April 2016

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ της κρατικοδίαιτης Ντόρας σε βάρος συνταξιούχου που μετά τη ΔΙΕΣΥΡΕ

Η κόρη του αποστάτη  

“ Αθλιότητες από τη Ντόρα Μπακογιάννη σε ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση - Κουνάει το δάχτυλο η κόρη του αποστάτη που την πληρώνει ο ελληνικός λαός για να ασκεί πολιτική σε βάρος της Ελλάδας ”
 
"Δεν τρώω εγώ την καραμέλα για τα 40 χρόνια, όλοι εσείς που ψηφίζατε και βγάζατε αυτές τις κυβερνήσεις φταίτε και γουστάρετε τα ψέμματα".


Αυτά δήλωσε σε γενικές γραμμές χθες το βράδυ στον ΕΝΙΚΟ του Νίκου Χατζηνικολάου, η κόρη του Μητσοτάκη, ο γόνος της οικογένειας Μητσοτάκη που έχει ορμήσει για έναν αιώνα στο δημόσιο χρήμα, η εκπρόσωπος της οικογένειας που όχι μόνο κατέστρεψε την Ελλάδα, αλλά και την πληρώνει ο ελληνικός λαός. 

Η εκπρόσωπος του παρασιτικού νεοφιλελευθερισμού, η κόρη του αποστάτη, η πρώην υπουργός των καταστροφικών κυβερνήσεων επιτέθηκε ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ και με περίσσιο θράσος σε συνταξιούχο καταλογίζοντάς του ευθύνες για την  κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η χώρα. Δεν είναι μόνο αυτό, όμως. Αυτή η κυρία σιτίζεται για δεκαετίες από το ελληνικό δημόσιο και έχει το θράσος να μιλά απαξιωτικά για τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους. 

Ευτυχώς τους έχει πάρει χαμπάρι ο λαός. Στη συνέχεια ο συνταξιούχος τη ΔΙΕΣΥΡΕ σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και παρακολουθείστε το πρωτοφανές θράσος και τη... μαγκιά της κόρης του αποστάτη.



No comments:

Post a Comment