Tuesday 1 March 2016

Όχι δεν είναι ρατσισμός ρε φίλε, άμυνα είναι!


Σε όσους λοιπόν με πούνε ρατσιστή, που δε θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου, θα δείχνω αυτό το βίντεο από εδώ και μπρος. Αν και είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν και άλλα βίντεο σαν κι αυτό!
Τα ίδια κια χειρότερα θα γίνουν στην Ελλάδα. Αν κι έχω πληροφορίες ότι ήδη άρχισαν να γίνονται. Με τη νέα ροή μουσουλμάνων, οι ήδη υπάρχοντες μουσουλμάνοι στη χώρα μας, άρχισαν να ζητούν ανέγερση τζαμιών και "ίσα δικαιώματα" (θέλοντας να πείσουν την κοινή γνώμη πως δεν υπήρχαν ίσα δικαιώματα ως τώρα).
Δεν μπορεί να καταλάβει ο ηλίθιος, πονόψυχος και "αντιρατσιστής" Έλληνας πως άλλο είναι δεχτείς ένα μετανάστη και άλλο είναι να δεχτείς έναν πρόσφυγα. Ο μετανάστης ζητά να έρθει στη χώρα σου και θα του γίνει (κανονικά) πλήρης έλεγχος του ποιος είναι, τι θέλει, για ποιο λόγο θέλει να έρθει κλπ. Ο πρόσφυγας είναι ανεξέλεγκτος "μετανάστης" και δεν μπορεί να του γίνει κανένας έλεγχος. Επίσης, ο ανόητος "αντιρατσιστής" Έλληνας, δεν μπορεί να καταλάβει πως το ότι δέχεσαι μουσουλμάνους στη χώρα σου, επειδή είσαι μορφωμένο άτομο και κατανοείς την ανάγκη του πρόσφυγα, δε σημαίνει και ότι αυτός θα αναγνωρίσει την καλοσύνη σου και θα φερθεί με ανάλογο τρόπο. Το γεγονός δηλαδή ότι εσύ είσαι μορφωμένος, δεν εξυπακούεται ότι είναι και αυτός. Τους είδαμε και εδώ στην Αυστραλία τους μουσουλμάνους μετανάστες τόσα χρόνια. Όπου υπάρχει μουσουλμανικό στοιχείο, υπάρχει και εγκληματικότητα. Το μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας προέρχεται από αυτούς. 
Γύρνα και δες ηλίθιε Έλληνα πόσες ενέργειες γίνονται εδώ και μήνες, ώστε να μετατρέψουν τη χώρα σου σε ένα απέραντο μεταναστευτικό κέντρο. Δεν υπάρχει Ευρώπη βρε ηλίθιε και αυτή η Ευρώπη που υπάρχει, μαζί με την Αμερική, προωθεί ένα πολύ καλό σχέδιο, ώστε να εγκαταστήσει ότι
μουσουλμανική σαβούρα βρεθεί στη χώρα σου. Γιατί μόνο τη σαβούρα σου φέρνουν. Τους γιατρούς και επιστήμονες μουσουλμάνους θα τους πάνε αλλού. Σε σένα θα φέρουν όλους αυτούς, που θέλουν μόνο να φάνε, να πιούν και έχουν ανάγκη για επιβίωση. Αλλά ποτέ δε θα μπορούν να σου προσφέρουν κάτι. Ούτε σε σένα, ούτε στη χώρα σου. Επειδή ξέρουν πολύ καλά πως είσαι φιλότιμος Έλληνα, ξέρουν ότι θα το κάνεις το καλό και θα τους δεχτείς. Αν όχι αμέσως, θα τους δεχτείς με τον καιρό. Θα σου βάζουν στις ειδήσεις βίντεο να δείχνουν ταλαίπωρα παιδάκια που δεν έχουν να φάνε  και κλαίνε. Θα σου δείχνουν μάνες που δεν έχουν να δώσουν γάλα στα μωρά τους. Αλλά ποτέ δε θα σου δείξουν τι θα γίνει σε 10-20 χρόνια. Τότε που τα παιδάκια που κλαίνε, θα σηκώσουν ανάστημα (το οποίο οι γονείς που παρακαλάνε σήμερα για φαγητό θα έχουν διαμορφώσει) και θα ζητάνε δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στη βουλή (όχι πως σήμερα δε συμβαίνει αυτό), τότε που θα σε έχουν λεηλατήσει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, τότε που θα σου απαγορεύουν να πας σε μουσουλμανική συνοικία, τότε που θα σου λένε ότι αυτή η χώρα που τη λένε Ελλάδα, είναι δική τους, μιας και οι περισσότεροι κάτοικοί της είναι μουσουλμάνοι. Αν πιστεύεις ότι λέω ανοησίες και είμαι "ρατσιστής", δες τι γίνεται σήμερα σε Αγγλία και Γερμανία (και όχι μόνο). Βιασμοί, δολοφονίες, επιθέσεις μουσουλμάνων σε "άπιστους" χριστιανούς, που τους δέχτηκαν στη χώρα τους 10-20 χρόνια πριν, επειδή ήθελαν λέει μια καλύτερη ζωή. 
Το παιδάκι που κλαίει για φαγητό φυσικά, δε φταίει σε τίποτα. Οι γονείς του φταίνε που το τραβάνε από χώρα σε χώρα και από βάρκα σε βάρκα για να σωθούν και αυτοί με αυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που μουσουλμάνοι βάζουν τα παιδιά τους ως ασπίδα για να καταφέρουν κάτι. Από την άλλη , αυτό με τους νέους μουσουλμάνους που ζητάνε καταφύγιο από χώρα σε χώρα, με καθιστά απόλυτα καχύποπτο! Πως είναι δυνατόν η χώρα τους να είναι σε πόλεμο και αυτοί να την κοπανάνε; Δεν θα έπρεπε να παραμείνουν εκεί και να πολεμήσουν για αυτήν; Η συντρηπτική πλειοψηφία των προσφύγων, είναι σε ηλικία στρατεύσιμη! Αντί αυτού όμως, επιλέγουν να την κοπανήσουν! Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να τους χαρακτηρίσω πρόσφυγες ή εθνικούς προδότες!
Ο Τουρκούτ Οζάλ, αν και από τα πιο μεγάλα καθάρματα της σύγχρονης ιστορίας της Τουρκίας, είχε τεράστιο δίκιο στα λεγόμενά του: "Δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Απλά να στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και τελειώνουμε με δαύτους". Το
ίδιο είχαν πράξει και κατά τη Μικρασιατική καταστροφή. Ότι γύφτους είχαν μέσα στην Τουρκία (μουσουλμάνοι και αυτοί), τους έδιωξαν μαζί με τους Έλληνες. Να σημειωθεί πως η ταυτότητα των γύφτων, είναι Αιγυπτιακή. Το γύφτος βγήκε από την παράφραση Αιγύπτιος - Αιγύφτιος - Γύφτιος - Γύφτος. Κυνηγημένοι και αυτοί λοιπόν από τους Τούρκους, εκγαταστάθηκαν στην Ελλάδα (βλέπε περιοχή Έβρου). Γιατί μπορεί να ήταν μουσουλμάνοι, αλλά μόνο επειδή είχαν αλλοθρησκήσει από την πίεση του Τουρκικού ζυγού. Οι Τούρκοι ξέρουν καλά μέχρι σήμερα, πως οι γύφτοι, αν και μουσουλμάνοι, δεν είναι Τούρκοι. Τους χρησιμοποιεί η Άγκυρα χρόνια τώρα για την προπαγάνδα της και τους έχει βάλει να ζητάνε ίσα δικαιώματα, θέλοντας να δωθεί η γνώμη πως αυτά δεν υπάρχουν. Τους έχει βάλει στην Ελληνική βουλή και τους χρησιμοποιεί καθαρά για δικά της συμφέροντα. Αυτό θέλει να κάνει η Τουρκία και σήμερα με τους μουσουλμάνους μετανάστες. Να ενισχύσει το μουσουλμανικό στοιχείο στην Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο να κινήσει την παγκόσμια γνώμη υπέρ μιας πλειοψηφίας μουσουλμάνων στην Ελλάδα, άρα και υποταγής της σε αυτούς ως ισχυρή μουσουλμανική χώρα. Το ίδιο κάνουν και στην Αγγλία με το βίντεο που βλέπεις πιο πάνω. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Μόνο στην Ιαπωνία δεν μπορούν. Τους απαγορεύεται η είσοδος. Ξέρουν οι Ιάπωνες. Έχουν διδαχτεί από την ιστορία των άλλων λαών και παίρνουν τα μέτρα τους και μπράβο τους! Και κανείς δεν τους είπε ρατσιστές! 
Σε μια συζήτηση με φίλο Αυστραλό, πρώην στρατιωτικό και με πολυετή εμπειρία από αποστολές σε Ιράκ και Αφγανιστάν, μου είπε το εξής: "Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι που είμαστε στη χώρα τους. Δεν θα κάτσω να κριτικάρω την κυβέρνησή μου για αυτό. Αυτό που ξέρω και το έμαθα καλά εκεί, είναι πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι μουσουλμάνο με τίποτα! Ούτε γυναίκα, ούτε μικρό παιδί! Όσο και να σου χαμογελάνε, όσο και να δείχνουν φιλικοί. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω δει και τι έχω περάσει. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κόντεψα να σκοτωθώ επειδή εμπιστεύτηκα αυτά τα ύπουλα
χαμόγελά τους". Καθώς άκουγα τα λόγια του φίλου μου, μου ερχόταν στο μυαλό η κατάριψη του Ρώσικου αεροσκάφους πρόσφατα στη Συρία. Οι Τούρκοι το έριξαν αφού το αεροσκάφος είχε κάνει την επίθεσή του σε στόχους του ISIS και μόνο με μπαμπεσιά! Πήγαν πίσω του, χωρίς να έρθουν σε επαφή με τον ασύρματο, αλλά ούτε και πραγματοποίησαν οπτική επαφή ως όφειλαν. Πάτησαν το κουμπί και το κατέριψαν χωρίς σκέψεις. Και όταν οι πιλότοι έπεφταν με αλεξίτπωτο στο έδαφος, έκαναν τα πάντα για να εξαλείψουν μάρτυρες που θα επιβεβαίωναν τη μπαμπεσιά τους. Αλλά δεν τους βγήκε. Το ίδιο έχουν κάνει και με καταρίψεις Ελληνικών αεροσκαφών στο Αιγαίο ανά τους καιρούς. Το ίδιο είχαν κάνει με το ελικόπτερο στα Ίμια! Το ίδιο είχαν κάνει και με την Κύπρο. Εκεχυρία είχε γίνει και αυτοί πλησίαζαν ολοένα και πιο κοντά στις Ελληνικές δυνάμεις με σκοπό να την εκμεταλευτούν και να τους αποτελειώσουν. Εδώ να συμπεριλάβουμε και τη συνεισφορά του ΟΗΕ που τους βοήθαγε, με το να δίνει τις θέσεις της ΕΛΔΥΚ στους Τούρκους και έτσι να κάνει την Τουρκική εισβολή πιο εύκολη! Δεν μπορούν να ξεφύγουν από το DNA τους. Μόνο με ύπουλο τρόπο μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτά που θέλουν. Και αν κάποιος έχει αντιρρήσεις σε όλα τα παραπάνω, ας κάνει μια βόλτα στην ιστορία σε ότι αφορά τους Τούρκους και τότε τα λέμε. 
Είμαστε όμως κι εμείς οι υπόλοιποι ηλίθιοι. Πριν περίπου ένα χρόνο, δυο νεαροί Αυστραλοί μουσουλμάνοι, γεννημένοι και μεγαλωμένοι εδώ, στην πολιτισμένη Αυστραλία, φανατίστηκαν από διάφορους και είπαν να την κάνουν για Συρία μεριά και να πολεμήσουν στο πλευρό του χαλιφάτου ISIS. Αφού το έκαναν γνωστό σε όλους, έφτασαν στη Συρία και συνδέθηκαν με τον ISIS. Η
Ομοσπονδιακή Ασυνομία της Αυστραλίας αντέδρασε με αποκλεισμό τους από τη χώρα. Τους αφαιρέθηκε αμέσως η υπηκοότητα και το δικαίωμα να ξαναγυρίσουν στην Αυστραλία. Λογικό, μιας και πας να πολεμήσεις για τρομοκράτες, κόπανε! Όταν όμως τα παιδάκια της μαμάς ξεκίνησαν την εκπαίδευση στα στρατόπεδα του ISIS, κατάλαβαν ότι δεν τους χαρίζεται κανείς. Το χτύπημα και το κλώτσημα για να μάθουν όσα έπρεπε, ήταν καθημερικό φαινόμενο. Και ενώ ο εκφοβισμός (bullying) στην Αυστραλία ήταν αδίκημα που τιμωρείται από το νόμο, εκεί ήταν το φαγητό τους. Αντιλήφθηκαν λοιπόν, πως έκαναν λάθος και πως έπρεπε να την κοπανήσουν. Κάτι που τιμωρείται από τον ISIS με θάνατο! Δεν ξέρω πως, αλλά κατάφεραν να την κοπανήσουν και τελικά να έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους και με με φίλους τους μέσω facebook. Η απάντηση της Αυστραλιανής κυβέρνησης στο αίτημά τους να ξαναγυρίσουν στη χώρα, ήταν φυσικά αρνητική. Μετά από μερικά κλαψουρίσματα σε γονείς και φίλους, οι ανόητοι φίλοι τους, έφτιαξαν μια ωραία σελίδα στο facebook που υποστήριζε μια καμπάνια υπέρ της επιστροφής τους στη χώρα. Χιλιάδες οι συμμετοχές υπέρ τους! Δεν ξέρω πιο ήταν το αποτέλεσμα, αλλά για μένα το μοναδικό αποτέλεσμα που βγήκε από την όλη ιστορία, είναι ότι είμαστε ηλίθιοι!!! Αυτοί οι δυο νέοι, ήταν ενήλικες (άρα υπεύθυνοι των πράξεών τους) και πήγαν να σφάξουν τους ομοίους σου, κόπανε! Και επειδή σου κλάφτηκαν, τα ξεχνάς όλα και τους υποστηρίζεις! Όταν είναι κάποιος σε ανάγκη φίλε μου, αναγνωρίζει τα λάθη του και λυπάται που τα έπραξε. Μετανιώνει και ζητά συγνώμη. Είναι υπό αυτή την πίεση της ανάγκης και δείχνει έναν διαφορετικό, πιο ανθρώπινο εαυτό. Τον πραγματικό του εαυτό, θα στον δείξει μόνο όταν ΔΕΝ σε έχει ανάγκη. Όταν δεν έχει καμιά πίεση από την αντίληψη των λαθών του. Όταν δε νιώθει πως πρέπει να σου ζητήσει συγνώμη. Τότε μόνο μπορεί να σου αποδείξει ότι δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος.
Υπάρχουν και καλοί μουσουλμάνοι. Δε λέει κανείς ότι δεν υπάρχουν. Παράδειγμα για μένα αποτελεί συζήτηση με Τούρκο κάποια μέρα στο Διδυμότειχο, ο οποίος μου είχε πει: "Αυτούς που βλέπεις να
χτυπάνε και να σφάζουν, δεν έχουν καμιά σχέση με τους μουσουλμάνους. Οι πραγματικοί μουσουλμάνοι δε διδάσκονται να φέρονται κατά αυτό τον τρόπο. Αυτοί που είχαν μπει τότε στην Κωνσταντινούπολη και έσφαξαν και κατέστρεψαν τα πάντα, δεν είναι οι μουσουλμάνοι που θέλουμε όυτε εμείς οι ίδιοι. Αυτοί είναι βάρβαροι που θα σκότωναν ακόμα και εμάς που δε συμφωνούμε μαζί τους!" Η διαφορά αυτού του μουσουλμάνου, με αυτούς που βλέπεις να καταληστεύουν τα πάντα σήμερα στην Ελλάδα και αλλού στον κόσμο, είναι ότι αυτός είναι μορφωμένος. Και δε μιλάω για πτυχία και πανεπιστήμια. Μιλάω για το πανεπιστήμιο του πεζοδρομείου, που σου διδάσκει πολύ περισσότερα.

Θέλω να πηγαίνω στην πατρίδα μου την Ελάδα κάθε δυο χρόνια και να βλέπω τους γονείς μου, τον αδερφό μου και 5-10 καλούς φίλους. Θέλω να πηγαίνω να πίνω το φραπέ και να λιάζομαι κάτω από τον ήλιο που δε μου καίει τη φαλάκρα! Θέλω να περπατάω στους δρόμους του χωριού μου και να θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια! Θέλω να επισκέπτομαι φίλους ανά την Ελλάδα! Αλλά καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να γίνει μια φούσκα με την απειλή της "μετανάστευσης". Αυτό που με εξοργίζει πιο πολύ από όλα, είναι το ότι μαζί με τον "αντιρατσιστή" Έλληνα, με αυτόν τον καλόκαρδο, καλοπροαίτερο άνθρωπο, θα λουστώ κι εγώ τους "καρπούς" της ανοησίας που τον δέρνει σήμερα. Πάρτο χαμπάρι "αντιρατσιστή" Έλληνα. Δεν είναι ρατσισμός. Ρατσισμός είναι να μη θες κάποιον έτσι, επειδή (χωρίς να σου έχει κάνει κάτι) δεν τον θες δίπλα σου ή δε σου κάθεται καλά η φάτσα του και τον μισείς. Όταν όμως βλέπεις πως, μεθοδευμένα έρχεται να σου πάρει όσα έχτισες, τότε λέγεται άμυνα. Όταν βλέπεις να εκμεταλλεύεται το φιλότιμό σου, λέγεται κοροϊδία! Έλληνας είσαι... όχι μαλάκας!

Φιλικά Χριστόδουλος

No comments:

Post a Comment