Saturday 19 March 2016

Η τηλεοπτική ηρωΐδα “Ζήνα” στη Σαμοθράκη

Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, θα γίνουν στο ακριτικό νησί μας, ύστερα από απαίτηση της πρωταγωνίστριας Λούσι Λόουλες
gria-vathra2 gria-vathra3 zina1
Η θρυλική πριγκίπισσα του πολέμου «Ζήνα» (Λούσι Λόουλες) επιστρέφει μετά από 20 χρόνια απουσίας στα τηλεοπτικά δεδομένα και στο κανάλι NBC.

Όμως, εκείνο το στοιχείο που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την είδηση (και αφορά και τον τόπο μας) είναι ότι οι ιθύνοντες της παραγωγής δήλωσαν πως γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς θα γίνουν και στη Σαμοθράκη!
Την απόφαση αυτή πήρε η πανέμορφη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Ρόμπερτ Τάπερ, εκ των δημιουργών της σειράς.
Σύμφωνα με στοιχεία του «Ελεύθερου Τύπου», το ζευγάρι πριν από 2 καλοκαίρια είχε επισκεφθεί τη Σαμοθράκη και συγκεκριμένα η Λόουλες δήλωσε: «Ήθελα να επισκεφθώ την Ελλάδα από τότε που υποδυόμουν την Ζήνα. Εξάλλου, ήθελα να δω τον τόπο από τον οποίο κατάγεται η Ζήνα.
Και όταν έγινε αυτό, ένιωσα με έναν περίεργο τρόπο μια σύνδεση. Κατάλαβα μετά από τόσα χρόνια ποια θα μπορούσε να είναι η Ζήνα.
Έτσι, λοιπόν είπα πως αν πέτυχε μια φορά, μπορεί να ξαναγίνει και δεύτερη. Σκέφτηκα πως η Σαμοθράκη είναι το κατάλληλο μέρος».
Έτσι, η ιδέα έπεσε στο τραπέζι και η ομάδα με τους τρεις σκηνοθέτες αποφάσισαν να πουν το «ναι», καθώς αυτή σκέψη υπήρχε και στο παρελθόν.
Μένει λοιπόν να δούμε τα γυρίσματα της «Ζήνας» ν’ αρχίσουν να γίνονται στο πανέμορφο νησί της Θράκης!
Και μακάρι όλη αυτή η προσπάθεια ν’ αναδείξει ακόμη περισσότερο την Σαμοθράκη!
Μαρίνα Κονδύλη

Πηγή: http://elthraki.gr

No comments:

Post a Comment