Saturday 5 March 2016

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ρωσία. 350.000 στρατιώτες 20.000 τεθωρακισμένα 2.450 πολεμικά αεροσκάφη

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ρωσία. 350000 στρατιώτες
Αν αποφασιστεί η εισβολή στη Συρία ,υπό την αιγίδα των ΗΠΑ,όλη αυτή η τεράστια δύναμη θα
εισέλθει στη χώρα και θα αναγκάσει τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά.
Η εισβολή αν συμβεί,θα γίνει πριν τελειώσει η άσκηση και θα πρέπει το υλικό και οι στρατιώτες να επιστρέψουν στις χώρες τους.Η χρονική περίοδος είναι εντός 18 ημερών.
Η εισβολή θα γίνει για να στηρίξουν τους επαναστάτες και όχι για να πολεμήσουν το Ισλαμικό κράτος.ls!
Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ,είπε ότι αν πέσει το χαλέπι στα χέρια του Συριακού στρατού και κατευθυνθούν στην πρωτεύουσα του Ισλαμικού κράτους,τη Ράκκα,τότε θα υλοποιήσει την Σαουδαραβική ιδέα για χερσαία εισβολή στη Συρία.Το πρόβλημα είναι ότι η Ρωσία για να αντιμετωπίσει όλη αυτή τη δύναμη εισβολής θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά.
Η ΕΙΣΒΟΛΉ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΈΣΩ ΙΡΆΚ Ή ΜΈΣΩ ΙΟΡΔΑΝΊΑΣ.350.000 ΣΤΡΑΤΙΏΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΌΜΕΝΟΙ ΑΠΌ 20.000 ΆΡΜΑΤΑ ΜΆΧΗΣ,2.450 ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΚΑΙ 460 ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΑ.ΤΑ S-400 Ή ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΆ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΊΑ.

Αυτή τη στιγμή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ είναι εντελώς σιωπηλά σχετικά με το πόσο κοντά είμαστεσε πόλεμο. Αυτό οφείλεται στη σχεδίαση.
Ο λόγος για αυτό που πρόκειται να λάβει χώρα είναι απλός: Η κυβέρνηση στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη , χρειάζονταιμια ΕΚΤΡΟΠΉ, να μετατοπίσουν την προσοχή του κοινού μακριά από την επερχόμενη οικονομικήκατάρρευση.Οι τράπεζες σε όλη την Ευρώπη είναι υπό κατάρρευση.Στη Γερμανία, για παράδειγμα, η Deutsch Bankέχει δει περισσότερα από πενήντα τοις εκατό (50%) της
χρηματιστηριακής της αξίας να εξαφανίζεται από την 1η Ιανουαρίου.Αν καταρρεύση θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τράπεζες που έχουν τα παράγωγά της, ύψους 50 τρις δολάρια.

No comments:

Post a Comment